Föräldraträff

I eftermiddag ska vi på vår första föräldraträff. Och jag måste gå dit ensam, eftersom min kära sambo jobbar så att hon måste komma en halvtimme sent.

Jag är lite nervös för det hela, mest för hur resten av deltagarna och barnmorskan ska reagera på att vi är två tjejer...

I går pratade jag med två relativt nyblivna pappor på jobbet om hur de upplevde föräldraträffarna. Och de var ju inte så imponerade direkt... "Det är ju mest inriktat på mammorna, om man säger så..." Papporna hade fått gå ut i väntrummet och prata sport, typ. Den ena killen hade hamnat i samma grupp som en dryg skåning som han snart bara ville vrida nacken av. Sista träffen hade de fått titta på en film om amning. "De framställer det som att amning är det viktigaste i hela världen. Bara för att ge ångest till dem som inte kan amma sen..."

Nåja, vi får väl se vad det är för typer som är där.

....................................................................................................................

För övrigt har barnet i min mage börjat röra sig allt mer. Det känns skönt att få en bekräftelse på att barnet lever och verkar må bra.

Sen har jag börjat växa ur mina bh:ar. Det är första gången i mitt liv som det händer! Men att gå och köpa en amnings-bh känns inte riktigt läge än...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback