Artikel

Tack Pappa K för denna länk:

http://www.alltombarn.se/foraldraliv/forskaren-lesbiska-battre-foraldrar-1.30287

Om det är en trovärdig undersökning kan man väl diskutera..

Nä, jag säger som Astrid: Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.

Om ett barn är efterlängat och får kärlek så spelar det nog ingen roll om man växer upp i en klassisk kärnfamilj, med bara mamma eller bara pappa eller med två mammor eller två pappor..

Hon var klok den dära Astrid!

Regnbågsträff i Barva

I kväll var vi hemma hos Jennie, Helena och Sam i Barva och fikade tillsammans med alla de andra mammorna och småkillarna i vår lilla regnbågsgrupp. Kul att se alla igen, en del var det ett halvår sen vi träffade...
Det vankades våfflor med sylt, glass och grädde, och det var ingen som matvägrade direkt. :) Särskilt inte Vidar och Sam, som verkade tävla i hur många våfflor de kunde äta.


Vidar viskar nåt hemligt i Rebeckas öra...


Vidar har hittat en spännande Pingu-film, medan Allan och River fyller på fingeravtrycken på tv:n...


Tre tv-killar: Allan, Vidde och River.


Grabbsen i köket: Sam, Allan och Vidar.


River i mamma Maggies knä.


Vår lille hjälte börjar bli trött.

Spruta mot svininfluensa

Idag var Vidar och tog sin spruta mot svininfluensa. Som så många andra Eskilstunabarn...det var inte bara vi där om man säger så. Kön var lång men det gick förvånansvärt fort, tror det tog en halvtimme från köstart till spruta. Inuti Pingvinen vid Parken Zoo vaccinerades det på löpande band, det kändes lite som att man var med i en katastroffilm. Men Vidar klarade sprutan fint, lite ont gjorde det ju förstås...

Hoppas nu att han klarar sig från feber och andra biverkningar.

Höstpojke

På landet, hos morfar Arne och mormor Monica finns det en gigantiskt lönn på gården. Den ger härlig skugga på sommaren men fäller också en hel del löv på hösten..

Förra helgen hjälpte mamma Maria morfar Arne med ihopsamlande av löv, och Vidar ville ju gärna också hjälpa till..Särskilt som morfar Arne använde lastaren till att köra undan löven. Och lastare och traktorer är något som Vidar tycker om. Mycket.

Igår var familjen på V75 på Sundbyholm, Vidars premiär på travet. Det var en massa folk att titta på, hästar i massor, barnlekrum fanns också, men det som var allra roligast enligt Vidar, det var traktorn som sladdade banan mellan loppen.


Vidar i lövhögen.

Vidar fick även provsitta Johans nya jeep, en
Willys. Militär kultbil.