Sälen - dag 5 och 6I fredags gick det äntligen lite bättre på skidskolan. Signe åkte lift med fröken och jag gömde mig bakom ett staket en bit bort för att hon inte skulle se mig. 
Efter en stund smög jag iväg och köpte mig ett par nya skidglasögon. De gamla bytte jag till mig av en kompis för snart 20 år sedan, så jag tyckte det var dags för en uppdatering...
När jag kom tillbaka var Signe inte lika glad längre. Jag lyckades hålla henne kvar på lektionen genom att springa upp med henne i liften (dagen träningspass) och ta emot henne när hon åkte ned. Funkade ett tag. Tills hon blev kissnödig. Efter besök på personaltoaletten var det dags för diplomutdelning och kramkalas. 


På eftermiddagen gick vi på after ski. Vidar tyckte ungefär att det var det tråkigaste han varit med om. Han ville hem till stugan och spela dataspel. Det enda roliga var att låna mina glasögon. 

På kvällen åt vi middag på Harrys. Maria fick fel mat och jag fick en coleslaw som var indränkt i pepparrot (hemskt). Barnen erbjöds en buffé. Vi frågade vad som fanns på den. "Köttfärssås och spagetti, köttbullar, pannkaka... Ja, det mesta", svarade servitören. Den visade sig innehålla köttfärssås och spagetti, köttbullar och pannkaka. Dock inte "det mesta". Och inga grönsaker. Men barnen var nöjda. Sen släppte vi iväg dem till lekrummet och fick några lugna minuter. 


Igår åkte Vidar och jag lite mer slalom. Vi lämnade in "Kexchokladjakten", som går ut på att man åker runt i backarna och letar stora kexchokladrutiga bokstäver, svarar på frågor och stämplar i sitt formulär. För besväret fick vi varsin buff. På eftermiddagen var det prisutdelning. Vidar slog personligt rekord nerför Gustavbacken för att hinna dit i tid. Men tyvärr vann vi inte. Eller, dessbättre snarare. Jag vet inte riktigt hur jag skulle få hem en gigantisk chokladkartong till stugan...
Buffen förvandlade Signe snabbt till en tubklänning:


På kvällen åt vi hämtpizza och kollade på Mello. Och började packa inför hemresan. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback