Glassar vidare

Det hårda livet på GC går vidare. I onsdags hyrde vi bil och körde norrut rakt upp i bergen. Vägarna var så slingriga att man mötte sig själv i kurvorna. Utsikten var magnifik och stundtals hisnande.
Vi åt lunch i byn Santa Lucia de Tirajana och begav oss sen österut mot kusten. Sen tog vi motorvägen till Puerto Rico och badade i det turkosa vattnet vid Amadoresstranden.

I går tog vi taxi (hutlöst - 32 kronor!) till södra spetsen på Playa del Ingles och promenerade ut i dynerna. Häftigt med en "miniöken" med sand som blåst dit från Sahara. I det området råder lite friare klädsel bland badgästerna. Eller snarare, det är inte så noga med nån klädsel alls. Vilket roade barnen en del...

I dag sa vi adjö till en familj från Småland som blivit nya bekantskaper de senaste dagarna. Lämpligt nog har de två barn som Vidar och Signe lekte fint med.

Idag ligger vi vid poolen och grunnar på världsproblem såsom vilken sorts glass vi är sugna på och om vi orkar masa oss bort till snackbaren för att ta en kopp kaffe till.

Frukost.
I byn Santa Lucia finns den här fina statyn.
Bad i Amadores.
Vandring bland dynerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback