Paraplyvagn - check!

Vi har inte bloggat nu på några dagar, så det är väl dags igen. :)

Babysimmet i tisdags gick lika bra som det gjort de senaste veckorna. Vidar övade på att hoppa från kanten, få vatten hällt över huvudet, åka på madrass och en massa andra roliga saker.

I går var Maria och Vidar hemma hos Marias gamla kompis Annis och hennes dotter Ellinor, som är ett par månader äldre än Vidar (men ungefär lika stor...). Själv är jag (Rebecka) redigt förkyld och fick stanna hemma och vara barnledig några timmar.


Vidar och Ellinor kämpar om samma leksak.

I kväll var hela familjen på Barnens Hus vid Sveaplan, som hade "babykväll" med rea på bland annat vagnar och bilbarnstolar.
Vi trodde väl inte att det skulle vara sånt ståhej, men redan på parkeringen märktes det att vi inte var de enda som tänkte shoppa loss... Fullt med bilar, och folk vi mötte sa saker som "oj, ska ni handla så skynda er in så länge det finns nåt kvar!". Det lät som att vi var ute i absolut sista sekunden. Vi var väl där 19.15 och de öppnade klockan 19...
På väg ut hörde vi någon som sa att det stått fullt med folk utanför innan de öppnade, och att alla rusat in så fort dörrarna öppnades. Rockkonsert, någon?

Nåväl, det var inte fullt så kaotiskt därinne som vi befarade. Och vi kom ut med bland annat en paraplyvagn (
Mini Lieback basic) som vi ändå tänkt köpa till vår Italienresa, som var nersatt från 899 till 395 kronor, och en bilbarnstol (Acta Graco Duoflex XTP) som var nersatt från 2495 till 1495. Vidar håller ju på att växa ur sitt babyskydd... Så det blev ett rätt lyckat besök. Men när vi kom hem var Vidar väldigt trött... Det tar ju på krafterna att prova alla grejer som hans mammor vill köpa till honom. :)


Vidar vägrar att lära sig sitta, men står snart själv...

Kommentarer
Postat av: Caroline, Johan och Teddie

Oh, vad STOR och duktig Vidar ser ut där på stå-bilden. Det ser inte ut som om ni hålelr i honom så mycket - eller är det en synvilla? :-)

Postat av: Rebecka

Nej man behöver inte hålla i honom särskilt mycket. :)

Han älskar att stå upp och är stark i benen. Men han saknar en del balans för att kunna stå själv... Men om han lutar sig mot ens ben, som här, så står han riktigt stadigt.

2009-03-02 @ 18:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback