Vidar vs katterna

I går var vi ute på vår första "riktiga" barnvagnspromenad. Den gick runt Vilsta. Vidar sov som en stock hela vägen, och verkade bara må bättre ju skumpigare vägen var.
Men att stanna till på Ica på vägen hem var inte lika roligt. De har alldeles för jämna golv i affären...

När vi kom hem monterade vi inte isär vagnen, utan lät den stå i vardagsrummet. Crasse tyckte att det var hemskt snällt av oss att vi skaffat en ny mysig kattsäng...
<------
________________________________________________________________

I natt har Vidar varit så där härlig igen. Vi la oss vid 23, och ammade. Sen protesterade han inte när han blev lagd i spjälsängen. Han vaknade igen vd 2 och fick mat. Efter lite trug gick han med på att ligga i sin säng efteråt. Sen vaknade han vid 5 igen - precis när Maria skulle upp. Han fick mat igen och sen fick han ligga kvar hos mig i sängen, när det blev gott om plats. :) Både han och jag slumrade till fram och tillbaka några timmar, sen gick vi upp klockan nio och fixade frukost och slog på Ring så spelar vi (ja, jag har blivit pensionär nu).

Även Cesar tycker att det är mysigt att gosa, trots att det kommit en ny medlem i familjen som kräver en massa gos. Så ibland blir det trångt i kökssoffan...
(Observera Vidars fot som sticker ut under Cesars rumpa!)

Apropå vikt (förrförra inlägget) och katter: Vi vägde Vidar igår och nu väger han runt 4 kilo. Stor kille! Men det roliga är att han fortfarande har en bit kvar till Cesars och Crasses matchvikter, på 4,8 respektive 5,3 kg!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tror du att det kommer liknande Luddinlägg om någon månad - fast med en annan liten killes fot utstickande under Hugohunds rumpa? :-)

Postat av: Rebecka

Ha ha, ja det tror jag säkert. :)

2008-09-20 @ 10:49:42
URL: http://mammamammabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback