Förkylt

Usch, däckad av förkylning i dag. Och vi som både kanske ska titta på lägenhet och åka till landet och fira pappas födelsedag i dag... Nåja, bara att bita ihop. Det lär inte vara värre än att föda barn. ;)

Lägenheten fick vi tips på idag verkar vara en drömlägenhet (på beskrivningen i alla fall...). Den ska vara toppenfräsch, ligger på Rådhustorget i Gamla stan och har tre rum fördelade på 106 kvm. Balkong ut mot ån. Mumma!

På lördag blir det nog en sväng ner till Linköping för att titta på en barnvagn. En
sandfärgad Quinny freestyle. Kanske lite överdrivet att åka ända till Linköping från Eskilstuna för att köpa en barnvagn, men vi tror att det är en sån vi vill ha. Fin färg, trehjulig med lufthjul, massa bra tillbehör etc. Och så passar vi på att göra några fler mysiga stopp längs vägen.

Min gravida vän C hade en traumatisk upplevelse på midsommarafton, då det plötsligt började forsa blod och det blev ilfärd in till förlossningen. Men som tur var så var allt okej med lillkillen därinne. Varifrån blodet kom kunde tydligen ingen förklara... Läskigt som sjutton, men superskönt att allt ordnade sig.

/Rebecka

Kommentarer
Postat av: Caroline

OH, vad kul med lägisen. Hur var det på visningen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback