Vidar under en spegel

I dag (eller i går är det ju vid det här laget) Ikea alltså. Vi hade en hel lista på grejer vi skulle köpa, och det slutade givetvis med ytterligare några kassar med prylar.

<--- Vidar fick ett spjälsängsskydd, som han behöver nu när han börjar röra sig lite mer, och riskerar att köra ut både armar och ben mellan spjälorna.











<--- Han fick också en underbar matta till sitt rum.

I övrigt kom vi hem med hyllor, en hurts, en klocka, två speglar, några lampor och som sagt allehanda annat. Så nu är vi ännu fattigare. :)




När vi fikade i restaurangen begick Vidar sin barnstolsdebut. Ingen trodde att han skulle kunna sitta i en riktig barnstol. Utom Vidar, som utan problem satt hur duktigt som helst. Och gjorde sitt bästa för att på bästa småbarnsmanér kasta ner nappen på golvet. Men där fick han tji. Hans förutseende mammor hade noga förankrat nappen i hans tröja. :)

Eftersom vi var fem personer i bilen, var utrymmet för Ikeainköpen något begränsat. Trots att vi numera har en kombi. Så för att få rum med allt var Vidar tvungen att sitta under en spegel på vägen hem. Han var måttligt road...


Nya lampan i köket. Matchar fondtapeten. :)

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Åh vilken fantastisk tapet vill också ha!=)

2008-12-13 @ 15:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback