Beach party

I går kväll var det dags för årets största begivenhet vid Barvabadet: Beach party!

Hembygdsföreningen hade styrt upp föredömligt med grillning, öltält, lotterier och en extremt märklig frågesport. En man satt på scenen (en höskrinda) och spelade upp ljud från olika båtmotorer, gav ett par ledtrådar, och förväntade sig sedan att publiken skulle gissa vad motorn hette, hur många hästkrafter den var på, eller vad båten hette.
När det någon enstaka gång var någon som hade en gissning, så hörde mannen inte det, eftersom han satt mitt bland högtalarna och dessutom pratade själv hela tiden. Och när han någon enstaka gång hörde vad någon gissade, var det oftast fel. Och när det någon enstaka gång var rätt, var det för sent att gissa...

För att slippa eländet, tog mamma Rebecka en barnvagnspromenad med Vidar, så att han somnade.

Lite senare var det dags för kvällens höjdpunkt: Daniel Gildenlöw från Pain of Salvation äntrade höskrindescenen och spelade ett gäng härliga covers. Grymt duktig kille, som nästan är för musikaliskt pedantisk för en så avspänd spelning som denna.


Daniel Gildenlöw på höskrindescenen.


Vädret passade perfekt för dem som klätt sig i regnställ.


Stämningsfullt under solnedgången.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hahaha, vilken otroligt rolig frågesport. Nästan så att man undrade var den dolda kameran var? Och vilken fin regnjacka Vidar har!

Postat av: Rebecka

Ja vi undrade också en hel del kan jag säga...Regnjackan är en Didriksson, köpt på rea på Team Sportia i våras. Det hör till ett par svarta byxor också.

2010-08-11 @ 20:34:52
URL: http://mammamammabarn.blogg.se/
Postat av: Teresa

det såg mysigt ut, trots regnet! och vad duktig han verkar blivit på både prat och potträning, eller iaf bestämd :)

2010-08-11 @ 20:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback