Nya spännande prylar

I måndags gjorde vi en utflykt till Sparreholm för Blocket-inköp av babysitter och babygym. Babysittern har en båge med Nalle Puh, Tiger och Nasse hängande i, så att Vidar har nåt att titta på när han sitter där. Den andra sittern har vi nu tagit ut till landet, så slipper vi släpa den i bilen varje gång vi ska dit...

<--- Vidde i nya babysittern (klicka för större bild)

Babygymmet är precis likadant som min syssling Annas dotter Julia har. Och det gillade ju Vidar när han var där och hälsade på! Han är fortfarande för liten för att krypa runt och känna på alla saker, men han kan ligga på rygg och kika på sakerna som hänger.


Vidde bjuder på ett smajl i babygymmet! :)

I måndags var vi också hos fotografen och tog bild till tidningarna. Så håll utkik i Folket och Eskilstuna-Kuriren framöver! :)

I dag var min kompis Camilla här på besök med sin lilla dotter Filippa, som är exakt två veckor yngre än Vidar. Och hon såg så liten ut! Har Vidde verkligen varit så liten? ;)
Vi gick en skön höstpromenad runt Vilsta och jag hoppas att vi kommer att träffas oftare under hösten.

<--- Filippa (klicka för större bild)

Det känns verkligen att Vidar blivit större. Han är både längre och tyngre, och är verkligen "med" nu. Han bjussar på leenden när han är på gott humör och man pratar med honom, och han utstöter förnöjda små tjut som är jättehärliga! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback