Finnpajsare och namnsdagsbarn

I dag har Vidar sin första namnsdag. Han heter ju Vidar Frans Viktor. Frans efter Marias morfar, och morfarsfar. Viktor efter Rebeckas mormorsfar. Namnsdagen firades med kanelbullar (det är ju Kanelbullens dag i dag också!) som Marias familj kom och bjöd på. Men namnsdagsbarnet själv fick ju förstås inte smaka...

Vidde har gjort ett snabbkliv in i puberteten - han har nämligen fått en massa finnar över hela ansiktet och i håret! Barnmorskan säger att det beror på hormoner och bröstmjölken. Jag träffade på en kollega i dag som fick en dotter i somras. Hon hade också haft finnar, men de hade försvunnit nu. Det låter ju skönt. Men Marias syster har hört att finnarna kan bero på att den ammande mamman ätit choklad. Aj då...


Finnig tonårsbebis.


Maria försöker trösta ganska missnöjd pojke.


Vidde i sin coola t-shirt.

Kommentarer
Postat av: Caroline

GRATTIS på namnsdagen, dear Vidar! Men du! Har du inte blivit väldigt lång? :-)

Postat av: Helena och Sussi

Hej Maria! Vi ville bara säga hej och säga vilken underbar liten kille ni har...Jättesöt!!!/Kram från Helena och sussi (Hemvården Hållsta)

2008-10-05 @ 18:26:01
Postat av: Maria

Hej Helena och Sussi!



Vad roligt att ni hittat hit. :) Ja visst är han helt underbar lilla Vidar. Hoppas allt är bra med er, kanske kommer ut och hälsar på någon dag om det skulle passa med er. Är ju ledig en del i veckorna ibland.



Kram Maria

2008-10-06 @ 07:41:19
URL: http://solkurva.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Caroline: Ja visst har han blivit stor! Förra måndagen var han 56,7 cm. I dag ska vi till BVC igen, så får vi se om han vuxit ytterligare!

2008-10-06 @ 10:15:01
URL: http://mammamammabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback