Midsommarfest (!)

I går var Vidar på ett riktigt partaj. Våra galvgalna vänner Caroline och Johan hade bjudit in till midsommarfest i Gamla Enskede. Sill, potatis, nubbe och jordgubbstårta stod givetvis på menyn, men nån dans kring stången fick vi tyvärr inte uppleva. (De var väl rädda att grannarna skulle ringa psykakuten kanske...)

Vidar var på sitt allra bästa humör, och var ett praktexemplar till bebis mest hela kvällen. Han konverserade gästerna när han inte satt i knät och spanade in silltallriken eller tog en powernap i den medhavda babysittern. Han var dock långt ifrån yngst på festen. Både värdparets lille Teddie och en tämligen nykläckt liten tjej var yngre, så Vidar kände sig lite mallig. :)

Här är ett par bilder från festen:


Maria och Vidar.


Caroline och Teddie.


Så här kul tyckte Vidar det var att vara på kalas!


Rebecka med Vidar, som börjar bli lite trött...


Maria med Vidar, som börjar bli ännu tröttare.


Vidar med fem veckor yngre Teddie.

Fler bilder från festen finns
här.

I dag har vi möblerat om lite och plötsligt förvandlat Vidars rum till gästrum. Vi flyttade vår säng dit, eftersom vår nya lyxiga superdupersäng levererades. Bilder på nya sovrummet kommer senare. (Känns onödigt att väcka Vidar med fotoblixtar just nu...)

I dag har vi också fått upp ytterligare lite pryttlar på väggarna. Bland annat en läcker tågstationsklocka. Kan hända att det kommer bilder på den också senare. :)

Kommentarer
Postat av: Alexia

Halloj! Det var kul att träffa er och vill bara säga hej, så ni vet att jag varit här ;)

Postat av: Caroline

Vilka jättefina bilder - tack tack tack för lånet (och för att ni kom!). Nu längtar jag efter bild på tågstationsklockan. En sån vill jag också med stor sannolikhet ha sen, haha. ;-)

2008-12-14 @ 19:53:38
URL: http://engvall.almblad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback