Mammabyxor

Nu har jag resignerat och insett att mammabyxor är ett måste, om jag ska kunna sitta och andas samtidigt.
För några dar sen köpte jag ett par på Lindex. De ser precis ut som vanliga jeans, om man inte böjer sig för långt fram så att mudden syns... Tyvärr hade de bara byxor med hög mudd, så jag får antingen korva ner den, eller dra upp den över magen och känna mig som i åttonde månaden.

Men det tar jag. För nu kan jag äntligen lämna lägenheten och se någorlunda (nåja) normal ut. Innan gick jag omkring i mammas avlagda bruna manchester från 80-talet. Hon hade vänligheten att donera några av sina gamla byxor till mig, men problemet är att jag är lite mindre än henne. Överallt. Så byxorna är liksom för vida, alltifrån midjan och ner till benen. Så jag känner mig lite som en hiphopare/uteliggare i dem... Men tack ändå, mamma!

I går slog jag på stort och köpte ytterligare ett par mammabyxor! Den här gången på Polarn & Pyret. De kostade bara en hundring mer än Lindex-byxorna, och hade kort mudd, vilket känns lite bekvämare.

Jag har börjat väga mig var och varannan morgon, för att hålla lite koll. Och de senaste dagarna tycker jag att jag gått upp rätt mycket, typ ett eller ett par hekto om dagen... Får hoppas att det är tillfälligt, jag har ingen lust att gå upp mer än 12-15 kg under graviditeten (ha ha, lycka till). Mamma gick upp 12 kg varje gång, och det är mitt mål!

I går var jag hos min vän T och fikade och pratade strunt (och väsentligheter). Vi fick två par jättesöta små skor i strl 13, som hennes son fått av farmor och farfar först när han vuxit till strl 19... Jag har lagt dem i en låda tillsammans med den härliga ponchon vi fick av lillasyster efter Chileresan, och en , en cool t-shirt med trycket "Space invaders against homofobia" som jag inte kunde låta bli att köpa i Stockholm för länge sen, och en napp med Harley Davidson-tryck ("ljuddämpare") som vi köpte på mc-mässan för ännu längre sen...
Än så länge ryms vårt pyres garderob i en skokartong...

Så här såg förresten magen ut för en vecka sen (17+2):
(Här syns förresten de bruna manchesterbyxorna. :)


Kommentarer
Postat av: Caroline

Gudars så fin mage!

Postat av: Pappan

Ibland kollar jag vad Du skriver. Jättekul!

2008-04-07 @ 22:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback