Vaccinerad

Idag var det dags för Signes tremånaderskontroll. Jag hade gissat att hon skulle väga 5 kg, vilket visade sig vara en begåvad gissning, då vågen stannade på 5,000 kg! Längden mättes till 60,2 cm.

Men det räckte inte att väga och mäta den här gången. Dessutom skulle Signe få två sprutor - en i varje ben. Hon grät lite av sticken, men det gick snabbt över.

Men nu ikväll har hon blivit trött och ganska ledsen. Och hon ser lite svullen ut i ansiktet. Hon har också känts lite varm. Men Alvedon får man inte ge så länge hon äter och kissar som hon ska.

Hängig tjej efter vaccinationen.


Kommentarer
Postat av: Yenny

Hej! Hittade er blogg idag. Skoj att läsa im fler mammor och barn.
Vill bara säga att ni gärna kan ge Alvedon om lilltjejen inte är ok! Vi konsulterade ned barnläkare (vän) och han sa att man med fördel kan ge om liten mår dåligt efter vaccinationen. Natten blir nog inte skoj annars... De kan få ont i kroppen och feber. Förstår inte varför BVC sagt så... Stackars liten.

Fina barn ni har!

2013-02-05 @ 22:55:16
Postat av: Rebecka Jonsson

Signe somnade gott trots att hon varit lite gnällig på kvällen. Sen sov hon hela natten, så vi behövde aldrig ge Alvedon. I dag känns hon piggare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback