Peppar peppar, ta i trä...

...Ja, bäst att inleda så. För de senaste kvällarna har det gått framåt gällande Vidars läggande.
Det började för några dagar sedan, då Maria väldigt gärna ville se på tv, och jag därför tog in Vidar i vårt sovrum och läste saga där. Vi tog med oss två sagoböcker (Lille prinsen av Brabant och Godnatt Alfons Åberg, två favoriter!) och när vi läst dem så fanns inte fler böcker i rummet, så det blev naturligt att gå in i hans rum och lägga sig. Efter att ha bett om vattenmuggen samt sett till att alla gosedjur var på plats, låg han lugnt och lyssnade på sin moders ljuva stämma när hon sjöng Imse vimse spindel 24 gånger. Sedan somnade han!

Sedan har vi fortsatt så. Saga i mammornas säng, och sedan ner i spjälsängen, sjunga lite, och sen somnar han. Man måste sitta kvar tills han sover, men det är betydligt angenämare än att han kommer uppstudsande hundra gånger varje kväll...

---

I går var det fotografering på dagis. Maria kom dit efter jobbet, lagom tills att barnen skulle fotas. Väldigt smidigt, trodde vi. Men när Maria kom, skulle Vidar gå hem. Inte gå in till nån fotograf. Han vägrade helt enkelt.
De enskilda bilderna var väl sak samma. Vi har flera fotograder i bekantskapskretsen, så det kan vi nog ordna ändå. Men det var ju synd att han inte var med på gruppbilden. Det är svårare att styra upp i efterhand...

---

Här bjussar vi på ett par sköna bilder från de senaste dagarna:


Majs är gott. Och roligt!


Vidar hjälper till med tvätten.
Han har lastat sin lastare full med smutstvätt. Trevligt.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hehe. Känner igen det där med fotograferingen. Teddie halvvägrade också. Han var med - men såg inte speciellt glad ut. Som sagt. Tur att fotograf är nära. Ni får väl dra hela dagisgruppen till Enskede och ta gruppbild. ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback