I Uppsala


Eva och Vidar spelar piano.


I söndags var vi i Skogstibble utanför Uppsala och hälsade på Marias faster Eva och hennes man Göran. De bjöd på en utsökt lunch och tyckte att det var skoj att få träffa Vidde!

På vägen hem stannade vi hos Rebeckas kusin Sofia och hennes Johan och åt rabarberkräm. De ska också få tillskott i familjen, så Vidar får en liten syssling. :)


Vidar och Filippa på nya gosetäcket. (
Här finns bilder på dem från december.)

I dag återupptog vi promenaderna med Camilla och Filippa, efter några veckors uppehåll. Hur skönt som helst att vara ute och gå i solskenet!
Efteråt fikade vi, och jämförde våra telningars framsteg. Filippa är två veckor yngre, men mycket bättre på att sitta än Vidar, som ju som bekant bara vill stå... Hon sitter stilla helt fint, medan Vidar kränger åt alla håll när man försöker sätta honom ner. Det är som att han inte har tid att sitta, när det finns så mycket runt omkring som måste utforskas. (Nu hör jag mina föräldrar i kör: "Jag känner igen det där"... ;)

Inspirerade av Anna-Lena i vår föräldragrupp, som vi var på fika hos härom veckan, har vi lagt ett täcke i ett fint påslakan som barnen får leka på på golvet. De verkade uppskatta det. Särskilt när det även låg en massa leksaker på täcket...

I måndags var vi på Ikea och shoppade loss lite. Inte riktigt så mycket som vi skulle vilja, eftersom vi måste betala sommarens Italienresa denna månad... Men det blev lite nya gardiner till vardagsrummet. Dem vi hade där tidigare har vi flyttat till kontoret. Ovan nämnda påslakan plus lite gosiga kuddar till Vidars rum blev det också. Och en taklampa till sovrummet. Sedan vi flyttade i december har vi bara haft en naken glödlampa hängande där... Nu blir det en rislampa, i väntan på att vi hittar en spot-lampa som varken är hiskeligt dyr eller måste borras fast i taket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback