Tapetfrossa

De senaste nätterna har Vidar varit lite svår. Han ammar bara så länge det kommer mycket mjölk, sen släpper han och blir gnällig. Och sen har han svårt att komma till ro efter maten. Vi intalar oss att det beror på tillväxtperioden, och oroar oss inte, men det gör ju nätterna lite jobbigare. Både för mig som måste vara vaken längre varje amningstillfälle, och för Maria som ofta måste upp och jobba tidigt på morgnarna, efter att ha vaknat flera gånger under natten.

Men när man haft en jobbig natt, och på morgonkvisten tittar ner i spjälsängen och möts av en storleende pojke, då är tröttheten som bortblåst, och hjärtat smälter. :)

I går var vi ute på "turné" igen. Vi hade sovit på landet och åkte in till stan vid lunch.
Stannade till en stund hemma i lägenheten för att stuva om saker och barn.
Barnvagnspromenad till järnvägsstationen där vi bjöds på blåbärspaj och Maria fick massage medan jag kollade på tv och Vidar sov i vagnen.
Sen ner på stan och lunch på creperiet tillsammans med Marias mamma och syster.
En sväng till KappAhl för inköp av fler pyjamaser (Vidde har en tendens att kräkas ner de två han har, och vi har ingen möjlighet att tvätta varannan dag...) och sockar, och ett besök på Axelsson där Marias mamma skulle köpa en jacka och det slutade med att jag också köpte en. (På Axelsson! En butik jag aldrig ens går in i annars...) Det gällde att passa på, det blir inte så mycket klädshoppande för egen del nuförtiden.
Sen promenad hem igen och iväg med bilen till Flügger för att kolla tapeter. Vi har fått tapetkatalogen från målaren, men det fanns ytterligare en som vi får välja ur, som man själv får hämta på färgaffären. Smidigt...
På Flügger blev vi givetvis kvar en halv evighet, i vår strävan att hitta en fondtapet som vi båda gillar, och dessutom en tapet som passar till fonden. Inte lätt i de kataloger som stod till buds... Men vi kunde i alla fall se tapeterna på lite större prover än i katalogerna, och kunde avfärda en del som vi tidigare tittat ut, och hittade några nya som vi inte tänkt på förut. Men än återstår en hel del funderande innan vi bestämt oss, känns det som...
Till slut tyckte Vidar att det var urtrist att kolla på tapeter, och personalen ville stänga butiken, så vi åkte hem. :)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Kan ni inte lägga ut lite tapetbilder så kan vi ha omröstning här på bloggen? ;)

Postat av: Lotta

Vore roligt att träffa er snart. Är ju så nyfiken på lille killen!

2008-10-30 @ 23:00:34
URL: http://loppansbubbel.blogspot.com/
Postat av: Anki Sydegård

Hittade ingen kontaktadress så nu skriver jag här istället. Ursäkta fräckheten. Jag skriver om relationer i MåBra och håller på med en artikel om starka kärleksrelationer som varar. Tänkte höra om ni skulle kunna tänka er att vara med som ett av paren som berättar om sitt förhållande. Tanken är att det ska vara ett positivt reportage som kommer lagom till Alla hjärtans dag. Ni kan kontakta mig på anki.sydegard@aller.se Hoppas att ni får sova bättre i natt...

2008-11-03 @ 15:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback