Turnédag

I går var hela familjen (utom katterna då) ute på en riktig turné! Vår bil (en Toyota Corolla, ni vet en sån där bil som bara rullar och rullar och aldrig går sönder, och om den gör det så lagar verkstan den på två dagar) som stått på verkstad i Krylbo i två månader (japp månader, inte dagar), var äntligen klar. För att Maria inte skulle behöva åka ensam, och för att jag skulle få se lite annat av världen än lägenheten och Konsum, så följde Vidar och jag med upp för att hämta bilen.

Strax före åtta tog vi en taxi till järnvägsstationen, packade in oss själva och barnvagnsunderrede med bilbarnstol (ytterst praktiskt att babyskyddet vi lånat av Tove passar till vår vagn!) på Västeråståget. Bytte i Sala och snabbammade i restaurangvagnen den kvart det tog att åka till Krylbo.


Vidar och Maria på tåget till Krylbo.

Under promenaden till verkstan sa Maria "Tänk om de säger att den inte är klar i alla fall! Då kräver vi att de kör upp både bilen och oss på ett flak och kör ner oss till Eskilstuna!" Maria har nämligen starkt misstänkt att vi råkat ut för ett Macken-syndrom. Alltså att de hela tiden säger att bilen inte är klar på grund av att de tappat bort den!

När vi kom in på verkstan sa vi "Vi skulle hämta vår Corolla som står här".
Och får svaret "Eh, men den är inte klar"!
Say What!?!?
Men det visade sig att de trodde vi menade en annan bil. Vår var klar.
Puh!

<--- Äntligen lagad!

Vi stuvade in vagnen (bara underredet tar upp större delen av bagagutrymmet...), Vidar och oss själva och styrde kosan mot Norberg. Man kan ju inte vara i dessa trakter utan ett besök på Elsa Anderssons! Vi åt en räkmacka medan Vidar sov (det gjorde han större delen av resan, han gillar att vara ute på äventyr!).





Sen for vi vidare till Västerås och den lilla butiken Babydesign som en kvinna har i sin villa. Där provade vi ut och köpte en fin och praktisk bärsele, som även Vidar verkade gilla (japp, han fortsatte sova).

<--- Så här ser selen ut. Det är dock inte vi på bilden. ;)




Efter en snabb burgare på Max åkte vi hem till Eskilstuna och fick oss varsin massage hos Gittan.

Som sagt, en riktig turné!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback