Vidar 2 månader!

I dag blev vår lille gosse två månader! Förstår inte riktigt vart den tiden har tagit vägen... Plötsligt har man gått från att vara gravid och inte fatta att det ska komma ut ett riktigt barn, till att vara halvrutinerad småbarnsförälder. Men fortfarande inte riktigt begripa att det kommit ut ett riktigt barn...

Vidar har ägnat sin "födelsedag" åt att (som vanligt...) vara ute på turné. Först ett besök hos
Lotta och Jörgen och deras två charmörer Ebba, 3 år (som var rätt trött vid vårt besök) och Moa, snart 1 (som inte var trött...). Vi tog lite bilder på dem, men de kommer kanske upp här senare, eftersom vi är på landet utan kamerasladd för tillfället.
Sen vidare till Urban som skänkte oss en barnsits, en barnvagn att ha hos mina föräldrar och en babysitter att ha hos Marias föräldrar. Tack tack! (Vi sprider ut våra grejer, så blir det lite mindre trångt hemma. ;)
Sen besök med fika hos Marias familj, där Vidar fick en fin stickad tröja som mormor Laila gjort och ett fint tåg som han kan dra i ett snöre efter sig när han lärt sig gå.
Sen till slut ut på landet till mina föräldrar, där bara mamma är hemma eftersom pappa är på Gran Canaria (under förevändning att hålla en kurs, men alla förstår ju att han mest sitter på playan och dricker paraplydrinkar).  ;)
Så nu har Vidar somnat utmattad i sin säng.

I går var han också ute på äventyr, när vi var på Matmässan i Stockholm. Och han var en riktig ängel. Jättesnäll på tåget dit, sen satt han i selen hela tiden, utom när han blev ammad och blöjbytt. Han verkade trivas utmärkt med sorlet av tusentals mer eller mindre halvlulliga besökare som trängdes runt provsmakningarna av ostar, korvar och viner.
På tåget på väg hem blev han lite gnällig, Men som tur var så var vi ensamma i förstaklassen. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback