C-kupa!

Härom dagen blev det en liten shoppingrunda, som slutade med inköp av bh, bikinitopp, t-shirt och trekvartsbyxor.

Jag kände att det var dags för en ny bh. Barnmorskan på föräldragruppen hade veckan innan förmanat oss att undvika bygel-bh redan nu om vi ville undvika mjölkstockning senare. Och undvika mjölkstockning är något man verkligen vill, vad jag har förstått... Köpa ny bh, alltså, eftersom allt jag hade var bygel-bh:ar och ett par tränings-bh:ar som känns halvkul att bära utanför gymmet/löparspåret.

Tänkte att det var lika bra att köpa en amnings-bh på en gång. Passerade Twilfit och slank in och kollade. Först såg det inte ut som de hade nåt annat än byglar, men när jag frågade en i personalen visade det sig att de faktiskt hade en del amnings-bh:ar, som ser ut att ha bygel men den är mjuk. Provade en som var på rea och hittade tillslut en bra storlek. Den fick det bli. Att springa runt i hundra affärer och prova bh är inte kul, så jag tog gärna första bästa. Den ser typ ut
så här men inte lika glansig.

Där hittade jag också en ny bikinitopp. Jag hade inte ens provat den jag hade förra året, men utgick ifrån att den skulle vara för liten. Hittade en snygg svartvitrandig. Så här ser den ut:

Den storlek som passade bäst var 80C. C-kupa! Jag som alltid varit nöjd om jag fyllt ut 75A...

På H&M hittade jag sen en lång grön tunn t-shirt (icke mammavariant, men passade bra) och ett par svala trekvartsbyxor (inte mammavariant det heller, men de hade resår i midjan och jag kom i stl 40. Mamma blev förtjust i dem, så hon får nog överta dem nästa sommar, när jag planerar att ha stl 36 igen. :)I går var sista föräldraträffen. Maria kunde tyvärr inte vara med, och hälften av papporna hade också bangat.

Den här gången pratade vi om vad som händer första tiden efter att barnet kommit. Hur man fördelar arbetsbördan, hur man byter blöjor, hur barnkiss och -bajs ser ut, hur man tvättar en bebis etc. Sen fick vi se en försäkringsbolagssponsrad första-tiden-med-bebisen-film som mest handlade om hur svårt det är att få igång amningen.

Nästa gång vi ses är på återträffen i höst när alla fått sina små knytten. Då blir det (om vädret tillåter) picknick i Rothoffsparken, vilket låter riktigt mysigt!Fortfarande har vi inte bestämt vilken vagn vi ska ha. Börjar bli lite brådis nu om man ska beställa en ny. Gah, vi får väl bara ta en och sen sälja den och köpa en annan om den inte är bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vill bara önska er SÅÅ mycket lycka till. Jag har förärats med 4 fina barn.. och det är lycka!

Postat av: Caroline

Fungerade gravidluren? :-)

2008-06-08 @ 12:42:51
URL: http://engvall.almblad.se
Postat av: Maria

Ja den fungerade! :) Jag hade nog lyssnat på fel ställe och inte tryckt tillräckligt hårt innan....

2008-06-08 @ 17:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback