På plats i nytt kartonginferno

Puuh, flytten är klar. Vi befinner oss nu ett par meter högre över havet än tidigare. Närmare bestämt en våning högre upp i huset. I en något större lägenhet. 90 kvadrat i stället för 55, och fyra rum i stället för två. Men hittills har vi inte haft några problem att fylla ut det extra utrymmet. Det ser ut ungefär som det gjort i förra lägenheten den senaste tiden: grejer överallt.
Men alla möbler står på rätt plats, och förhoppningen är att det mesta av grejerna som nu står på golvet, snart ska befinna sig i hyllor/skåp/klädkammare.

Vidar och hans mammor har nu sovit tre nätter i nya lägenheten. Vidar fann sig oväntat snabbt i att bli nattad i ett helt nytt sovrum. Han har sovit som en liten prins. :)
Spjälsängen står nu på ett mycket bättre sätt bredvid vår säng, så att vi kan se Vidar när han ligger i den. Och Vidar kan se sin älskade stjärnlampa när han ligger och ska sova.

I går slutstädade vi förra lägenheten, vilket var urtråkigt, tyckte både mammorna och Vidar. Men Vidde var ändå tapper, och accepterade att ligga i sin babysitter i ett tomt och ekande rum medan vi skurade kylskåp, torkade lister och putsade fönster. Han är en hjälte!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Bra jobbat med flytten! Så skönt för er att få lite större! Ses snart!

Postat av: Teresa

kan ni inte lägga upp nån bild på nya lägenheten?

2008-12-02 @ 20:16:50
Postat av: Rebecka

Jo, jag kan fota lite i morgon och förhoppningsvis lägga upp. Får väl gömma undan kartongerna lite. :)

2008-12-02 @ 22:28:19
URL: http://mammamammabarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback