Nu är vi igång igen

Nu ska jag, den andra tjejen som inte ska bära barnet, ta mig tid att skriva lite här.

Efter att besvikelsen lagt sig, dels för att det inte blev något på första försöket samt att vi fick reda på att vi bara får tre försök och var tvungna att gå in på IVF-behandling direkt så var vi igår till akademiska för att starta upp det första IVF-försöket.

Vi fick träffa en barnmorska som berättade om hur hela processen skulle gå till med nässprayande och sprutor m.m. Sen fick vi träffa läkaren och vi bestämde gemensamt att vi skulle starta redan vid första mensen, som beräknas komma redan den här veckan. En positiv sak var att det verkar finnas två olika metoder för att få ägglossningen att stanna upp (eller vad den nu är man gör....), och vi ska använda oss av den kortare versionen som bara tar två veckor och som innebär att sambon slipper nässprayen och därmed alla "kommit i klimakterie biverkningar", vilket ju är mycket positivt!

Efter besöket var vi på apoteket för att inhandla alla mediciner som vi kommer behöva och det blev både dyrt och mycket.....Se bilden nedan. Sambon kände sig genast enormt sjuk för så mycket mediciner hade hon aldrig sett på en och samma gång i hela sitt liv....*fniss*

Mediciner

Ja, och nu är det bara att vänta på att mensen ska komma och sen sätter vi igång. Spännande....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback